CSS :: Medical Jurisprudence
|
|
|
|
|
|
| 31. |
A dying deposition recorded by Magistrate in presence of accused needs to be cross-examined by |
| A. |
Police Officer |
B. |
Complainant |
| C. |
Magistrate |
D. |
Accused |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 32. |
Dying deposition is more valuable in the eye of law than |
| A. |
Dying declaration |
B. |
Any other statement |
| C. |
The statement recorded before police |
D. |
All of above |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 33. |
Frame work of human body is called |
| A. |
Skelton |
B. |
Structure |
| C. |
Body |
D. |
None of above |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 34. |
Human Skelton consist______ or above bones |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 35. |
The Skelton is divided into_____ main parts |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 36. |
The bones of legs and backbone are called |
| A. |
Circulating bones of Skelton |
B. |
Sporting bones of Skelton |
| C. |
Both (a) and (b) |
D. |
None of above |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 37. |
The enclosing part of human head to brain is called |
| A. |
Carnium |
B. |
Spinal Cord |
| C. |
Parietal bone |
D. |
None of above |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 38. |
The Cranium contains_____ frontal bones |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 39. |
The bones of human head forming the skull are_____ in numbers |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 40. |
_____ covers human body |
| A. |
Bones |
B. |
Flesh |
| C. |
Skin |
D. |
None of above |
Answer: Option C
Explanation:
|
Read more:
|
|