Entry Test MCQ :: Usage Topic Complementry Tests
|
|
|
|
|
|
| 161. |
The alarm frightened everyone in the class and she more than other residents. |
| A. |
frightened |
B. |
she |
| C. |
more than |
D. |
residents |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 162. |
The second comedian was the funniest of the two. |
| A. |
the second |
B. |
was |
| C. |
the funniest |
D. |
of the two |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 163. |
Her jokes are sometimes vary difficult to understand. |
| A. |
her jokes |
B. |
sometimes |
| C. |
vary |
D. |
understand |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 164. |
The tribesman made an excellent soldier-loyal and ready to die for their cause. |
| A. |
the second |
B. |
tribesman |
| C. |
soldier |
D. |
their |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 165. |
Sara more faster than Jack. |
| A. |
Sara ran |
B. |
more |
| C. |
faster |
D. |
than Jack |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 166. |
The achievements as well as the failures has been a matter of contention. |
| A. |
the achievements |
B. |
as well as |
| C. |
the failures |
D. |
has been |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 167. |
Experts say that there is a close relationship between apes with baboons. |
| A. |
experts say |
B. |
there is |
| C. |
relationship |
D. |
with |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 168. |
The younger of the two claims to swin as well or better than his elder brother. |
| A. |
the younger |
B. |
to swin |
| C. |
as well |
D. |
better than |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 169. |
Kathy noticed that the chocolate icing had been bit off the birthday cake. |
| A. |
noticed |
B. |
chocolate icing |
| C. |
bit off |
D. |
birthday cake |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 170. |
They will continue their battle against the blaze until they brought it under control. |
| A. |
will continue |
B. |
battle against |
| C. |
the blaze |
D. |
brought |
Answer: Option D
Explanation:
|
Read more:
|
|