CSS :: Medical Jurisprudence
|
|
|
|
|
|
| 51. |
The inner part of human ear is called |
| A. |
Labyrinth |
B. |
Inner ear |
| C. |
Tympanum |
D. |
None of above |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 52. |
In human body among the organs essential to preservation of life is the |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 53. |
In young child spinal cord consist_____ bones |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 54. |
The adult spine consist of_____ bones |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 55. |
Thorax or chest of human body is |
| A. |
Cavity |
B. |
Open area |
| C. |
Elongated |
D. |
None of above |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 56. |
There are______ ribs on each side of human body |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 57. |
The nbone lying in the neck of human body is called |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 58. |
The face of human body consist_____ boxes |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 59. |
The backone of human body consist_____ bones |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 60. |
The trunk of human body consist of_____ part |
Answer: Option A
Explanation:
|
Read more:
|
|