CSS :: Medical Jurisprudence
|
|
|
|
|
|
| 41. |
Human skin has _____ parts |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 42. |
The outer layer of skin is called |
| A. |
Epidermis |
B. |
Dermis |
| C. |
Both (a) and (b) |
D. |
None of above |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 43. |
The inner layer of human skin is called |
| A. |
Epidermis |
B. |
Dermis |
| C. |
Both (a) and (b) |
D. |
None of above |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 44. |
The never system of human consist nervous and_____ organs |
| A. |
Pheripheral |
B. |
Epheripheral |
| C. |
Both (a) and (b) |
D. |
None of above |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 45. |
The most center of nerves are in |
| A. |
Brain and hurt |
B. |
Brain and spleen |
| C. |
Brain and spinal cord |
D. |
Brain only |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 46. |
The human brain is divided in _____ main parts |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 47. |
______ is also called little brain |
| A. |
Medula oblongata |
B. |
Cerebellum |
| C. |
Cerebrum |
D. |
None of above |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 48. |
The eye-ball or the organ not vision consist an external coat called |
| A. |
Sclerotic |
B. |
Opaque |
| C. |
Cornea |
D. |
None of above |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 49. |
The ear of humans consists _____ parts |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 50. |
The outer part of human ear is called |
| A. |
Front ear |
B. |
External ear |
| C. |
Tympanum |
D. |
None of above |
Answer: Option B
Explanation:
|
Read more:
|
|