|
|
For students in search of
- Hydroponic Gardening
-
Guides - Basics to Experts level
-
Growing fruit and vegetables hydroponically
-
Practical daily questions or queries of hydroponics lovers
-
Current Hydroponics and Indoor Gardening Market Growth as well as Trends
|
|
|
| 541. |
Which of the following is not a high salt tolerant crop? |
| A. |
Sugarcane |
B. |
Barley |
| C. |
Sugarbeet |
D. |
Maize |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 542. |
Which of the following is not a igneous rocks? |
| A. |
Granite |
B. |
Basalt |
| C. |
Dibase |
D. |
Quartzite |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 543. |
Which of the following is not a kind of soil structure? |
| A. |
Granular |
B. |
Columnar |
| C. |
Compact |
D. |
None of these |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 544. |
Which of the following is not a metamorphic rock? |
| A. |
Quartzite |
B. |
Marble |
| C. |
Conglomerate schist |
D. |
Sand stone |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 545. |
Which of the following is not a method of placement of fertilizers? |
| A. |
Plough sole |
B. |
Deep |
| C. |
Side |
D. |
None of these |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 546. |
Which of the following is not a method of soil moisture measurement? |
| A. |
Gravitational method |
B. |
Tensiometer |
| C. |
Gypsum block method |
D. |
None of these |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 547. |
Which of the following is not a primary major nutrient? |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 548. |
Which of the following organism is responsible for decomposition of organic matter? |
| A. |
Algae |
B. |
Bacteria |
| C. |
Fungi |
D. |
Microorganism |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 549. |
Which of the following is not a secondary major nutrient? |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 550. |
Which of the following are not a soil edaphic factor affect the plant growth? |
| A. |
Soil texture |
B. |
Soil structure |
| C. |
Soil temperature |
D. |
None of these |
Answer: Option D
Explanation:
|
Read more:
|
|