CSS :: Agricultural Engineering
|
|
|
For students in search of
- Hydroponic Gardening
-
Guides - Basics to Experts level
-
Growing fruit and vegetables hydroponically
-
Practical daily questions or queries of hydroponics lovers
-
Current Hydroponics and Indoor Gardening Market Growth as well as Trends
|
|
|
| 291. |
Radiator is generally fabricated as: |
| A. |
Tabular type |
B. |
Cellular type |
| C. |
Both (a) & (b) |
D. |
None of these |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 292. |
Honeycomb type radiator is also known as: |
| A. |
Cellular type |
B. |
Tabular type |
| C. |
Both (a) & (b) |
D. |
None of these |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 293. |
Thermostat valve is used in: |
| A. |
Air-cooled engines |
B. |
Water-cooled engines |
| C. |
Steam engines |
D. |
All are correct |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 294. |
Thermostat valve begins open at: |
| A. |
70-75?C |
B. |
70-81?C |
| C. |
65-75?C |
D. |
75-81?C |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 295. |
In petrol engines thermostat valve fully opens at: |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 296. |
In diesel engines, thermostat valve fully opens at: |
| A. |
88-90?C |
B. |
90-95?C |
| C. |
90-100?C |
D. |
75-110?C |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 297. |
The liuid used in bellows types thermostat is known as: |
| A. |
Alcohol |
B. |
Ether |
| C. |
Mercury |
D. |
Both (b) & (c) |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 298. |
In force-feed cooling system thermostat valve begins to open at: |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 299. |
Thermostat valve widely opens at about: |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 300. |
In most tractor engines, a cooling systems used is: |
| A. |
Splash cooling |
B. |
Pressure cooling |
| C. |
Gravity feed type cooling |
D. |
All are correct |
Answer: Option B
Explanation:
|
Read more:
|
|