CSS :: Continents Oceans and Countries
|
|
|
|
|
|
| 71. |
The largest wool producing country in the world is |
| A. |
USA |
B. |
Australia |
| C. |
India |
D. |
Greenland |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 72. |
Lapland is a group of countries located in |
| A. |
Australia |
B. |
America |
| C. |
Europe |
D. |
Asia |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 73. |
Baghdad is the capital of |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 74. |
Diego Garcia is |
| A. |
A character in one of Shakespeare's dramas |
B. |
A river in S. America |
| C. |
An aero plane jet fighter |
D. |
A British Island in the India Ocean |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 75. |
Which country is called the "Land of Morning Calm"? |
| A. |
Sweden |
B. |
Norway |
| C. |
Netherlands |
D. |
Korea |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 76. |
Which of the following countries is associated with Magyars? |
| A. |
Belgium |
B. |
Hungary |
| C. |
Denmark |
D. |
Czech |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 77. |
Which is the highest country in the world? |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 78. |
The capital of Germany is |
| A. |
Vienna |
B. |
Berne |
| C. |
Berlin |
D. |
None of the above |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 79. |
The capital of Australia is |
| A. |
Ottawa |
B. |
Sydney |
| C. |
Canberra |
D. |
Perth |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 80. |
Damascus is the capital of |
Answer: Option D
Explanation:
|
Read more:
|
|