CSS :: Sociological Theory
|
|
|
|
|
|
| 91. |
"The Practice of Social Research" was written by |
| A. |
E. R. Babbie |
B. |
Soloman Asch |
| C. |
Howar M. Bahr |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 92. |
"Our Schizoid Culture" was written by |
| A. |
Read Bain |
B. |
Howar M.Bahr |
| C. |
Philippe Aries |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 93. |
"Multinational Corporations" was written by |
| A. |
Richard Barnet |
B. |
Philppe Aries |
| C. |
E.R. Babbie |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 94. |
"The Outsiders" was written by |
| A. |
E.R. Babbie |
B. |
Philippe Aries |
| C. |
Howard S.Becker |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 95. |
"Religious Evolution" was written by |
| A. |
Robert N. Bellah |
B. |
Daniel Bell |
| C. |
Howard S.Becker |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 96. |
"Charisma and Modernity" was written by |
| A. |
Ruth Benedict |
B. |
Joseph Bensman |
| C. |
P. V. Young |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 97. |
"The Invasion from Mars" was written by |
| A. |
H. Cantril |
B. |
Joseph Bensman |
| C. |
Ruth Bendict |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 98. |
"Black Power" was written by |
| A. |
H. Centril |
B. |
Ruth Bendict |
| C. |
Charles Humilton |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 99. |
"The Sociology of Work" was written by |
| A. |
Theodore Caplow |
B. |
P.V. Young |
| C. |
Max Weber |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 100. |
"The Selfish Gene" was written by |
| A. |
Richard Dawkins |
B. |
Nanette Davis |
| C. |
Paul Dickson |
Answer: Option A
Explanation:
|
Read more:
|
|