Entry Test MCQ :: Usage Topic Complementry Tests
|
|
|
|
|
|
| 21. |
When they reached the cabin, the mercury had dropped and his hands were frozen. |
| A. |
they reached |
B. |
mercury |
| C. |
his |
D. |
frozen |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 22. |
We outght to set our prejudices aside and except each other as equals. |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 23. |
Life guards have been known to efffect rescues even during tumultuous storm. |
| A. |
have been known |
B. |
effect |
| C. |
even |
D. |
during |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 24. |
"Leave us face the fact that we're in trouble," shouted he. |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 25. |
I know that you will enjoy flowers that smell so sweetly. |
| A. |
that |
B. |
will enjoy |
| C. |
smell |
D. |
sweetly |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 26. |
To go out dancing, to play cards, and staying out late is my idea of relaxation. |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 27. |
The children have grown considerable young since last time their uncle visited. |
| A. |
have |
B. |
considerable |
| C. |
their |
D. |
visited |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 28. |
What does either Rack or Alice know about disease, hunger or being poor. |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 29. |
A bad conscious made him give himself, though no one had suspected him. |
| A. |
conscious |
B. |
himself |
| C. |
though |
D. |
had |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 30. |
The attendance officer conferred many times with the dean and I. |
| A. |
the attendance |
B. |
conferred |
| C. |
with |
D. |
I |
Answer: Option D
Explanation:
|
Read more:
|
|