|
|
|
|
|
| 21. |
They didn't plan buying a car. |
| A. |
they didn't |
B. |
plan |
| C. |
buying |
D. |
a car |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 22. |
We enjoyed to talk with your friend. |
| A. |
we enjoyed |
B. |
to talk |
| C. |
with |
D. |
your friend |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 23. |
We can't help to wonder why she left. |
| A. |
can't help |
B. |
to wonder |
| C. |
why |
D. |
she left |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 24. |
"Do you know to swimming," she asked. |
| A. |
Do you |
B. |
know |
| C. |
to swimming |
D. |
she asked |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 25. |
I was used to get up early. |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 26. |
You had better to check the schedule. |
| A. |
you |
B. |
had better |
| C. |
to check |
D. |
the schedule |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 27. |
You had better don't go alone. |
| A. |
you |
B. |
had better |
| C. |
don't go |
D. |
alone |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 28. |
I would rather to drive the car. |
| A. |
I |
B. |
would rather |
| C. |
to drive |
D. |
the car |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 29. |
She made the baby to mop. |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 30. |
I want to get the house paint. |
| A. |
I want |
B. |
to get |
| C. |
the house |
D. |
paint |
Answer: Option D
Explanation:
|
Read more:
|
|