Entry Test MCQ :: World Class Test
|
|
|
|
|
|
| 41. |
The administration will not villingly except the demands of the union. |
| A. |
administration |
B. |
will not |
| C. |
except |
D. |
the demands |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 42. |
As the month passed, Charles' presence effected many changes in the household. |
| A. |
as the month passed |
B. |
Charles presence |
| C. |
effected |
D. |
in the household |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 43. |
In fact, they have some difficulty in adopting themselves to these changes. |
| A. |
in fact |
B. |
adopting |
| C. |
themselves |
D. |
these changes |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 44. |
He was complemented on having done a fine job. |
| A. |
complemented |
B. |
having done |
| C. |
a fine |
D. |
job |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 45. |
The house looked it's age in spite of our attempts to beautify it. |
| A. |
the house |
B. |
looked |
| C. |
it's |
D. |
in spite |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 46. |
It's paw injured, the animal limped down the road. |
| A. |
it's paw |
B. |
injured |
| C. |
limped down |
D. |
the road |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 47. |
When operas are performed they effect the listening. |
| A. |
operas |
B. |
are performed |
| C. |
effected |
D. |
the listening |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 48. |
This has resulted from its coverage of a day's events. |
| A. |
this has |
B. |
resulted |
| C. |
its coverage |
D. |
a day's events |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 49. |
In schools, teachers advice their students to listen to or to view certain programs. |
| A. |
advice |
B. |
to listen |
| C. |
to view |
D. |
certain programs |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 50. |
In these ways, we are preceding toward the goal of an educated public. |
| A. |
in these ways |
B. |
preceding |
| C. |
the goal |
D. |
educated public |
Answer: Option B
Explanation:
|
Read more:
|
|