Entry Test MCQ :: Adjectives
|
|
|
|
|
|
| 41. |
Sylvia is much wise. |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 42. |
Jessica is very interested in literature. |
| A. |
Jessica is |
B. |
very |
| C. |
interested |
D. |
in literature |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 43. |
I need no fewer than five kg sugar. |
| A. |
I need |
B. |
no fewer than |
| C. |
five kg |
D. |
sugar |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 44. |
Mr. Shawn is the oldest of the Dodson family. |
| A. |
Mr. Shawn |
B. |
is the |
| C. |
oldest |
D. |
of the Dodson family |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 45. |
Emma said that tea was enough hot |
| A. |
Emma said that |
B. |
waid that |
| C. |
tea was |
D. |
enough hot |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 46. |
They could not travel any further. |
| A. |
they |
B. |
could not |
| C. |
travel |
D. |
any further |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 47. |
There was little water in the pitcher. |
| A. |
there was |
B. |
little |
| C. |
water |
D. |
in the pitcher |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 48. |
He told that it was the worth-watching movie. |
| A. |
he told |
B. |
that |
| C. |
it was the |
D. |
worth-watching movie |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 49. |
He told whole the story to her face. |
| A. |
he told |
B. |
whole the |
| C. |
story |
D. |
to her face |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 50. |
Much too water spoils the plants. |
| A. |
much too |
B. |
water |
| C. |
spoils |
D. |
the plants |
Answer: Option A
Explanation:
|
Read more:
|
|